III Nagroda — Maciej Kuryłowicz Architekt

Konkurs studialno-realizacyjny na projekt koncepcyjny budynku sali koncertowej wraz z zagospodarowaniem placu Nowy Rynek w Płocku

III Nagroda
60 000 zł

autorzy
Maciej Kuryłowicz Architekt
zespół projektowy: Maciej Kuryłowicz, Marcin Hyżyński


opinia jury

Nagrodę przyznano za czytelne powiązanie pasażu Vuka Karadica z południowym placem rynku, umożliwiając kontynuację miejskiego ciągu spacerowego ulicą Tumską; pomysłowe rozwiązanie „amfiteatru” przylegającego od południa do sali koncertowej; wyróżniającą się architekturę budynku z dynamiczną wyrazistą bryłą oraz ciekawym detalem elewacji – nawiązującym do piszczałek organowych; atrakcyjny klimat wnętrza sali koncertowej.

Głos został już oddany

Przełom w montażu gniazdek elektrycznych
Przełom w montażu gniazdek elektrycznych
Prisma Collection – 50 kolorów farb proszkowych Super Durable
CAD projekt design – 3. edycja spotkań z projektantami wnętrz
INSPIRACJE