II Nagroda (Ex aequo) — Atelier Skrzypczyk & Rivat

Wyniki konkursu na opracowaniena koncepcji urbanistyczno-architektonicznej strefy wejściowej na plażę Stogi

II Nagroda
15 tys. zł brutto

skład zespołu

Barbara Skrzypczyk, Marcin Skrzypczyk

pracownia

Atelier Skrzypczyk & Rivat

Opinia jury

W pracy wyróżnia się zintegrowanie poszczególnych obiektów w jeden harmonijny obiekt. Pochylnie umożliwiające dostępność dla wszystkich zostały umiejętnie wkomponowane w założenie urbanistyczne i zespolone kompozycją przedpola budynku. Na podkreślenie zasługuje elegancka forma architektoniczna całego zespołu.

Głos został już oddany

KOS Elektro System – jakość, funkcjonalność i styl
Prisma Collection – 50 kolorów farb proszkowych Super Durable
CAD projekt design – 3. edycja spotkań z projektantami wnętrz
INSPIRACJE