Wyróżnienie — MAMGUSTA pracownia projektowa Sebastian Tabędzki

Konkurs na modernizację i rozbudowę Wilii Narutowicza przy ul. Parkowej 23 w Warszawie na potrzeby Oddziału Muzeum Historii Polskiego Ruchu Ludowego

Wyróżnienie
5 000 zł

autorzy
MAMGUSTA pracownia projektowa Sebastian Tabędzki
zespół projektowy: Sebastian Tabędzki, współpraca: Łukasz Lautsch, Małgorzata Grzybowska, Jakub Pierzchała

Głos został już oddany

Nowa kolekcja REHAU RAUVISIO crystal deep
Nowa kolekcja REHAU RAUVISIO crystal deep
INNOVIEW – okna, które zmieniają dom
INNOVIEW – okna, które zmieniają dom
ÖSTBERG – innowacyjna technologia wentylacyjna
ÖSTBERG – innowacyjna technologia wentylacyjna
Energooszczędne klimatyzatory Heiko - ogrzewaj i schładzaj swoje mieszkanie lub biuro
Energooszczędne klimatyzatory Heiko - ogrzewaj i schładzaj swoje mieszkanie lub biuro