Wyróżnienie (ex aequo) — Weronika Fortecka, Fortecka Studio

Wyniki konkursu projektowego Samsung The Frame „Zrób to po swojemu”

Wyróżnienie (ex aequo)

pracownia
Fortecka Studio

autorka
Weronika Fortecka


opinia jury

Przedstawiona praca jest ciekawą propozycją odpowiedzi na główne hasło konkursu Zrób to po swojemu. Nie jest rzeczą specjalnie trudną wkomponować telewizor w przestrzeń, która bazuje na prostych formach — w tzw. nowoczesnej stylistyce. Wyzwaniem jest to natomiast we wnętrzach bardziej wyrafinowanych. Autorka wyróżnionej pracy pokusiła się o wprowadzenie (z dużym sukcesem) telewizora Samsung The Frame do wnętrza, gdzie dominują obłości, wyraziste faktury, naturalne materiały. Przedstawiony salon jest równocześnie elegancki jak i niewymuszony. Takie przestrzenie zazwyczaj w swojej estetyce nie tolerują żadnej widocznej elektroniki. Tu udało się to z powodzeniem — uzasadniła Ida Mikołajska z MIKOŁAJSKAstudio

Głos został już oddany

Przełom w montażu gniazdek elektrycznych
Przełom w montażu gniazdek elektrycznych
Prisma Collection – 50 kolorów farb proszkowych Super Durable
CAD projekt design – 3. edycja spotkań z projektantami wnętrz
INSPIRACJE