Wyróżnienie (ex aequo) — Łukasz Głogowski, Głogowscy Studio

Wyniki konkursu projektowego Samsung The Frame „Zrób to po swojemu”

Wyróżnienie (ex aequo)

pracownia
Głogowscy Studio

autor
Łukasz Głogowski


opinia jury

Wyróżnienie otrzymuje projekt wnętrza, w którym panuje klimat sprzyjający kontemplacji dzieł sztuki i atmosfera wypoczynku. Osoba, która będzie gościem w tym salonie może się wcale nie zorientować, że umieszczona w centralnym miejscu kompozycji fotografia autorstwa Szymona Brodziaka nie jest odbitką, a cyfrowym obrazem wyświetlonym na ekranie. Taki zabieg jest niezwykle cenny z punktu widzenia promocji sztuki i wyższych wartości — powiedział Jacek Tryc.

Głos został już oddany

Przełom w montażu gniazdek elektrycznych
Przełom w montażu gniazdek elektrycznych
Prisma Collection – 50 kolorów farb proszkowych Super Durable
CAD projekt design – 3. edycja spotkań z projektantami wnętrz
INSPIRACJE